<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1669275279817593&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SIJOITTAJA – VALITSE MITÄ TIETOA HALUAT VASTAANOTTAA

Sijoittajakirje

Saat Sijoittaja.fi:n tärkeimmät artikkelit sähköpostiisi. Osa sisällöstä on vain Sijoittaja.fi:n jäsenille. Sijoittajakirje on ilmainen.

Katso esimerkki sijoittajakirjeestä tästä.

Ajankohtainen teema: TULOSKAUSI

Seuraamme Sijoittaja.fi:ssä kotimaista ja kansainvälistä tuloskautta. Analysoimme tulokset ja kirjoitamme tuloskommentteja ja artikkeleita sijoittajan näkökulmasta. Osa sisällöstä on vain jäsenille.

ETF-sijoittaminen ja ETF-opas

Sijoittaja.fi on ETF-sijoittamisen pioneeri Suomessa. Julkaisemme säännöllisesti artikkeleita ja ETF-poimintoja aiheeseen liittyen. Tilaa ETF-opas ja aiheeseen liittyvät artikkelit sähköpostiisi. Opas on maksuton.

Kansainvälinen sijoittaminen

Tilaa blogikirjoitukset kansainväliseen sijoittamiseen, eToro-palveluun ja maailman parhaimpiin sijoitussalkkuihin liittyen.  Tutustu salkkuihin!

Sijoitusideat työkaluista

Ajankohtaiset sijoitusideat kotimaisille ja ulkomaalaisille osakkeille ja ETF:lle teemoittain. Tavoittele näillä markkinaa parempaa tuottoa tai matalampaa riskiä. Päivitämme sijoitusteemat kuukausittain.

Osakesäästötiliin liittyvät artikkelit

Osakesäästötilille voi siirtää maksimissaan 50 000 euroa. Parasta osakesäästötilissä on, että piensijoittajat pääsevät vihdoin nauttimaan samoista veroeduista suursijoittajien kanssa.  Saat sähköpostiisi aiheeseen liittyvät artikkelit. Tutustu osakesäästötilipalveluun.

Rahastoanalyysit

Saat tuoreimmat analyysit rahastoista. Analysoimme aina rahastot sijoittajan näkökulmasta. Osa sisällöstä on vain Sijoittaja.fi:n jäsenille.

Kryptovaluutat

Kryptovaluutat on kuuma puheenaihe sijoitusmaailmassa. Pysy ajan tasalla kryptovaluuttoihin liittyvistä uutisista ja trendeistä. Tilaa sähköpostiisi aiheeseen liittyvät artikkelit.

Eettinen sijoittaminen

Vastuullinen. Eettinen. Ympäristö. Kestävä kehitys. Sanoja, jotka ovat nostaneet päätänsä sijoitusmaailmassa. Myös sijoittamalla voi parantaa maailmaa. Tilaa sähköpostiin eettiseen sijoittamiseen liittyvät artikkelit ja sijoitusideat. 

Suorat sijoituskohteet ja yrityslainat

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio suoria sijoituskohteita ja esittelee mielenkiintoisimmat sijoittajille. Saat sähköpostiisi tiedon ensimmäisten joukossa kohteista.

Tilaa kaikki Sijoittaja.fi:n julkaisema sisältö

Kyllä! Haluan liittyä kaikille sähköpostilistoille. Voit määrittää jatkossa mitä viestejä vastaanotat viestin alalaidassa olevien linkkien kautta. Tämä on maksutonta ja pysyt varmasti kartalla sijoittamisesta.